Selamat, Alhamdulillah

Posted on

Alhamdulillah, ana sudah selamat pulang ke tanah air tercinta, Malaysia.

Akan menyusul pengalaman berharga sepanjang musafir ana di Mesir, Mekah dan Madinah al-Munawarrah.

 

Tungguu…;-)

10 thoughts on “Selamat, Alhamdulillah

    annamlatun said:
    May 15, 2009 at 11:38 pm

    jelesnye…=”(

    desert ose said:
    May 16, 2009 at 6:12 am

    Salam, welcome back dear. yeah please do a travelog on your your journey to the Holy Lnd and with lots of pics ok

    tusky said:
    May 16, 2009 at 6:42 am

    alhamdulillah
    semoga musafir itu menjadi suatu yang bermakna

    wardahputeh responded:
    May 16, 2009 at 2:02 pm

    Annamlatun- Jangan jeles, wani doa nanti wani J pun dapat pi sana juga. =)

    Kak Ija- TQ sebab sudi baca, tapi terasa sedikit malu..adeh~ kenapa sepupu2 saya rajin berinternet sekarang?

    Tusky- mekasih ^-^

    lydecker86 said:
    May 18, 2009 at 3:05 am

    huhu, tau tak pe, rasa macam nak pindah blog ja, hahaha~

    thanks for the doa..eheh~
    btw, apsal terasa macam masuk blog sendiri? hahaha

    wardahputeh responded:
    May 18, 2009 at 4:46 am

    Hehe, templete lama rasa macam tak sesuai.

    Tiba-tiba rasa dahaga…
    Sirap limau satuuu!

    lydecker86 said:
    May 18, 2009 at 5:32 am

    erk.. cam kenal=p kat mana eh ayat tu? huhuhu~ kak ija, make sure nanti kenduri abg long, jamu sirap limau, hehe~ senang nak blanja kak long sirap limau, tayah kuar duet, wuwu~

    wardahputeh responded:
    May 18, 2009 at 2:44 pm

    Hehe..

    Tgk la sepupu siapakah ini? Tu baru sirap limau, kalau demand minta sebiji kek secret recipe?

    Kesimpulan: Bersyukurlah dapat sepupu yang baik hati macam kak long…

    lydecker86 said:
    May 18, 2009 at 11:33 pm

    betul-betul, syukur kerana dapat memalas sepotong kek secret recipe dengan hanya sirap limau.. hehe~

    Jumpa nanti kenduri abg long and our new kak long.. Say bye2 to the expired kak long, hehe~

    p/s: Dik wan tanya kak long dah alik ke belum. Silalah berhubung dengan beliau sendiri. Tak sempat nak balas mesej dia hari tu, tertidur. Alang2 bagitahu kak long, silalah mesej dia, selamat kredit hanah=p

    lydecker86 said:
    May 18, 2009 at 11:36 pm

    * kesalahan ejaan–> membalas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s