Exam

Posted on Updated on

Alhamdulillah.  Dah berakhir exam last untuk semester terakhir sebagai student undergrad.  6_6 

.

Exam tadi a lil bit tricky, eh bukan a lil bit je, tapi SANGAT.  Untuk orang yang bengong English macam saya,memang terkial-kial. Asyik padam dengan liquid je.  Pastu  at the end of the exam, Madam Yati cakap,” Do you want to be lucky in English?  It’s 100% from yourself.”  Meaning 100% from your attitude.  

.

Carry mark 44.25/ 60.  Ada harapan nak lulus. Aminnn.

.

Pastu sesi bergambar dengan Fazilah, Nadiah, Aisyah dan Madam.  Ok, tak rasa macam nak grad pun.  Perasaan kosong.  Ye lah, kalau semester yang lepas-lepas, exam last je rasa nak melompat-lompat, berlarian dengan girang, memalaskan diri dan kemas beg balik kampung.  Tapi sekarang?

FINAL YEAR PROJECT.

.

Belum habis lagi.  15 MORE DAYS TO GO.  WORK HARDER.  EMOTIONALLY, SPIRITUALLY AND PHYSICALLY. 

.

Thank you very much Madam Mahani.  I adore you. =,)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s