Would I want to marry me?

Posted on Updated on

Orang lain dah beranak, dah kawen, dah nak kawen, dah ada calon…tapi saya belum lagi. Kenapa susah sangat nak kawen?!! Aduila.  Kalau boleh beli kat pasar kan bagus? Hahaha…

Isu ni patut jadi taboo. Kau tulis terbuka macam perempuan murahan. Tak malu betul kau, Hazwani.

 

Jadi sebenarnya, tujuan entri ni, bukan nak buat disclaimer ke apa ke macam SAYA MASIH BUJANG DAN MENCARI.  Tak tak…

Sebab sekarang ni selain nak grad, mesti anda semua,

 kamu kamu kamu…

fikir nak kawen, betul tak?

.

.

Jadi sebelum kawen, tulis ni besar-besar depan meja tulis. SUPAYA SEDAR DIRI sikit.

.

WOULD I WANT TO MARRY SOMEONE LIKE ME?

Then list down perangai yang kamu nak pada diri kamu tu sendiri tapi takda.

Contohnya:

1. Solat awal waktu

2. Bertenang dalam keadaan kritikal

3. Lebih waras

4.Bilik sentiasa kemas dan wangi, sangat rajin mengemas

5.Langsing dan tak disangka mak budak sebulum kawen

.

Harap dapat membantu.  Nak kawen jangan lupa jemput.

-_-“

 

 

.

.

*TAHAP KEGILAAN MAKIN TERUK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s