Dilema

Posted on Updated on

Pagi ni, jalankan rutin yang sama-sarapan, baca paper, check email dan jogging tengok blog orang.  Tengok new theme terbaharu wordpress; VERTIGO.  Sesuai sangat dengan saya! Vertigo= pening kepala pusing-pusing yang amat teruk sampai tidur, pejam mata pun rasa alam berputar. Putar alam? Tajuk akhbar hari ini…huh

Semalam ada kawan ajak pergi temuduga kursus Halal Haram makanan, kosmetik etc, di UIAM Gombak.  Tapi memandangkan saya ni pemalas dan tak siap lagi power point, maka hasrat itu dibatalkan. Lebih-lebih lagi sebab dok terbayang-bayang rumah kat Kedah nuun.

 

Kursus 3 bulan yang dapat elaun RM 500 sebulan + penginapan percuma di Mahallah Aminah.  Kelas tiap hari dekat sleu, sebelah Kulliyah Engineering.  Isnin sampai Jumaat, praktikal last sekali pastu dapat sijil sekali dengan ijazah masa graduation day.  Best.  Tapi, dalam dilema last-last tak pergi jugak temuduga tu.

Huk huk.

Pagi ni masa check email, ada kursus yang ditawarkan biotechcorp.  Bidang kritikal-kultur tisu, klinikal, ekstrak etc.  Elaun Rm1k—>mata duitang mulai bersinaran gemilang $_$

Ada interview, of course.

Tapi semua kat Shah Alam dan Johor.

Ok DILEMA datang kembali.

-_-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s